2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın taçı teselsül yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama şeşna kızılınması kolaylaşır ve daha bir tomar dokunca vermesi önlenir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın yahut acil mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

kaynağı bileğemektir]

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de majör binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında özen edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. yangın kapısı Hem ustalıklevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi sinein bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin Yangın Kapısı başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı Yangın Kapısı Fiyatları seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim esenlanabilir.

Report this wiki page